Är det dags för fönsterbyte i er BRF?

Har ni slitna fönster i er bostadsrättsförening? Drar det från fönster? I så fall kan det vara dags för ett fönsterbyte i er BRF. Är det så att du sitter med i en styrelsen för er bostadsrättsförening? Det är alltid ett stort ansvar då man har fått förtroendet av de andra bostadsrättsmedlemmarna. Då har man ju ansvar för ekonomin, för eventuella löner och kostnader i bostadsrättsföreningen. Men hur ska man veta vilket beslut som är rätt, eller fel? Sedan ska man ju stå till svars om man nu skulle råka göra fel.

Anlita andra som kan mer

Det bästa som man kan göra så snart som man är osäker på något, är att be om hjälp. Det är aldrig fel att be om hjälp! Ingen tänker att en styrelse ska kunna allt. Det är alltid bättre att be om hjälp än att göra fel. Så varför inte anlita en expert på fönsterrenovering i er BRF? Det brukar vara det bästa att ta in experterna. Men är du osäker på om de du tar in som hjälp, är bäst? Kanske de försöker lura er på pengar och säger sådant som bara är bra för dem själva men inte för BRF:en? Då bör man alltid kontrollera omdömen om de hantverkare som ni funderar på att anlita.

Så här kan du hitta experter på fönster

Det första som ni bör göra, om ni inte redan nu känner till någon som är duktig på fönsterrenovering, är att googla ”fönsterbyte brf”. Då bör ni få en hel lista på hantverkare som alla har angett att de är duktiga på fönsterrenoveringar för BRF:er. Efter det är det bra att kontrollera de olika hantverkarna på reco.se, Trustpilot eller andra omdömessajter. Man kan googla just den hantverkare som man funderar på att anlita, det brukar alltid komma mycket information om dem på nätet. Sedan är det bra att välja den som du anser har bäst omdömen! Lycka till!