Ska du bygga en pool?

Är det dags att bygga en ny pool inför sommarens heta dagar? Vissa somrar vill man bara ligga i poolen. Om det blir lika hett som vi har vant oss vid de närmaste åren, så är det lika bra att omfamna klimatförändringarna och bygga en pool.

Har du tänkt igenom följande frågor:

  • Var ska poolen vara och hur ska du bygga den?
  • Kan du bygga den själv eller behöver du anlita en som kan bygga den åt dig?
  • Vet du vad du behöver för att kunna bygga poolen på tomten, eller inomhus?

Anlita totalentreprenad för allt som du ska bygga

Bor du i Stockholm? Om du ska bygga något som är nytt i ditt hus eller på tomten är det alltid bäst att rådfråga någon som är duktiga på det som du önskar bygga. Ett företag som erbjuder totalentreprenad är alltid det bästa om du är det minsta osäker på hur du bör gå till väga. En totalentreprenad är precis som det låter; ett företag som kan ta ett helhetsansvar för att ett bygge går rätt till och som tar kontakt med hantverkare, arkitekt och som ser till så att allt material som hantverkarna behöver finns på plats.

Ska du ha en massproducerad eller specialdesignad pool?

Det är fortfarande du som bestämmer allt; hur poolen ska se ut, var den ska vara och för slutresultatet. Men en firma som erbjuder sig totalentreprenad, håller i alla kontakter med berörda myndigheter, hantverkare och arkitekt. En arkitekt, förresten är alltid bäst att anlita i synnerhet om du vill ha en platsbyggd pool. Är det så att du önskar dig en pool som är massproducerad, då behöver du ingen arkitekt. Det behövs bara om du vill ha en specialdesignad och platsbyggd pool.