Vill du ha badrumsrenovering i Stockholm?

Det råder en renoveringsfeber i Stockholm, och i andra storstäder. Och efterfrågan på hantverkare som kan renovera våra badrum är stor. Vi önskar oss fina badrum med riktigt snyggt kakel och klinker. När det är dags för ett stambyte passar många på att skaffa sig fina badrum. Men hur ska badrummen se ut? Och ser vi nya funktioner på badrum, som till exempel att skaffa sig en fin liten mini-bastu.

Badrumsrenovering i Stockholm

Så om du vill ha en bastu, kanske du behöver renovera hela badrummet. Varför inte passa på att inreda badrummet med en lyxig bastu? De flesta gillar en fin bastu. Värmen i bastun mjukar upp våra muskler och skapar fin stämning. Många njuter av all avkoppling som en bastu kan ge. Och vem vill inte kunna bjuda på bastubad för gäster? Om du blir inbjuden till en bastu av dina vänner, tackar du då nej? En bastu för människor närmare varandra. I Finland där bastun gett namnet på engelska ”sauna”, är bastun den viktigaste delen på de flesta bostäder. Även i hyres- och bostadsrättsföreningar är en gemensam bastu ett måste. Och numera har det blivit allt fler även i Sverige som vill ha en egen bastu hemma.

En bastu höjer värdet på bostaden

Att inreda med en bastu höjer värdet på de flesta bostäder, villor och radhus. Det blir en extra lyxig detalj som attraherar allt fler bostadsspekulanter, och även om du inte är i beråd att sälja din bostad just nu, så ger det en extra peng när det väl blir dags för det i framtiden. En bastu var stället där de flesta finnarna förde dem närmare varandra. Det sägs att alla viktiga beslut togs i bastun, när det blev lättare att prata med varandra på ett avslappnat sätt. De viktiga besluten tas inte alltid i sammanträdesrummet. Många tar med sina affärspartners in spe ut på golfbanan. Många som blev mer avslappnade utanför sammanträdesrummet, tog modet till sig och vågade fatta viktiga beslut när man väl lärde känna sin eventuella affärspartner bättre.